ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: čínská, hovězí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 8
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
čínská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
hovězí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Roštěnka na zázvoru
400 g nízké roštěnky, 4 aromatické houby nebo sušené hřiby, 1.5 lžičky mletého zázvoru nebo větší kousek čerstvého, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce bramborové škrobové moučky, 1 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce sherry nebo bílého přírodního vína, 1 lžíce medu, sůl, mletý pepř, olej na smažení, 1 lžíce usekané zelené petrželky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Foto Hovězí maso na zázvoru se zeleninou
500 g hovězí svíčkové nebo roštěnky, 1.5 lžičky mletého zázvoru nebo větší kousek, čerstvého, 1 veliká cibule, 2 naťové cibulky, 200 g mrkve, 200 g cukety, 1 zelená paprika, 100 ml masového vývaru, 3 lžíce oleje na smažení Marináda:2 lžíce tmavého medu, 4 lžíce bramborové škrobové moučky, sůl
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
3.
Kantonské hovězí kostky
250 g mladého libového hovězího masa, 1 malá cibulka, 1 malý celer, 1 kávová lžička hladké mouky smíchané s bílkem. , Omáčka: 2 polévkové lžíce vody, 3 polévkové lžíce sójové omáčky, 2 polévkové lžíce sherry, 1 polévková lžíce cukru, 2 kávové lžičky soli, 2 kávové lžičky mouky smíchané s 1 polévkovou lžící vody, špetka pepře a glutasolu (vegety), olej na smažení
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Hovězí maso s kari kořením
400 g.svíčkové, 1 lžíce máčeného škrobu, 1 bílek, půl lžičky soli, 3 lžíce sádla, 1 cibule, 1 menší pórek, stroužek česneku, 1 lžička kari koření, 3 lžíce vývaru, 1 lžíce vína šao-sing, půl lžičky wei-su
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Guláš Samuraj
50 dkg pěkného hovězího zadního masa, asi 6 cibulí, olej na smažení, sůl, pepř, papriku mletou, asi 2 dcl kečupu, šálek vody, 3 feferonky
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 152 lidí
6.
Hovězí maso se zelenými fazolkami
KOŘENÍ:2,5 ml (1/2 lžičky) jedlé sody, 5 ml (1 lžička) kukuřičného škrobu, 15 ml (1 lžíce) světlé sójové omáčky, 30 ml (2 lžíce) vody, 5 ml (1 lžička) rozpáleného oleje, 450 g libového hovězího masa tence nakrájeného na plátky 2,5 cm silné OMÁČKA:1,25 ml (1/4 ličky) jedlé sody, 5 ml (1 lžička) Glutasolu (není nutný), 5 ml (1 lžička) světlé sójové omáčky, 5 ml (1 lžička) tmavé sójové omáčky, 5 ml (1 lžička) vína Sao-sing (není nutné), 120 ml vývaru, 10 ml (2 lžičky) kukuřičného škrobu, 45 ml (3 lžíce) oleje, 2 stroužky česneku, oloupané a nakrájené na plátky, 1 oloupaná cibule nakrájená na dílky, 2,5 cm čerstvého kořene zázvoru, oloupaného a nakrájeného na tenké plátky, 170 g čínských dlouhých bobů nakrájených na kousky 7,5 cm dlouhé nebo mladé zelené fazolky v celku, sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 26 lidí
7.
Hovězí plátek se zázvorem
KOŘENÍ:2,5 ml (1/2 lžičky) jedlé sody, 45 ml (3 lžíce) světlé sójové omáčky, 30 ml (2 lžíce) rýžového vína nebo suchého sherry, 2,5 ml (1/2 lžičky) soli, 2,5 ml (1/2 lžičky) míetého černeho pepře, 1,25 ml (1/2 lžičky) čerstvého kořene zázvoru, oloupaného a mletého, 220 g hovězího filé nakrájeného na plátky 2,5 cm silné OMÁČKA:5 ml (1 lžička) cukru, 1,25 ml (1/4 lžičky) Glutasolu (není nutný), 15 ml (1 lžíce) tmavé sójové omáčky, 45 ml (3 lžíce) vývaru, několik kapek sezamového oleje, 5 ml (1 lžička) vína Sao-sing, 60 ml (4 lžíce) oleje, 2,5 cm čerstvého kořene zázvoru, oloupaného a nakrájeného na tenké plátky, 4 nasekané jarní cibulky, 50 g bambusových výhonků nakrájených na tenké plátky, 2 zelené chilli papričky nakrájené na plátky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 23 lidí
8.
Sezamové hovězí maso na datlích
KOŘENÍ A:2,5 ml (1/2 lžičky) jedlé sody, 15 ml (1 lžíce) světlé sójové omáčky, 15 ml (1 lžíce) oleje, 7,5 ml (1 1/2 lžičky) kukuřičného škrobu, 450 g hovězího filé nakrájeného na tenké plátky 5 cm velké, 20 sušených datlí (červených nebo tmavých), namočených a vypeckovaných KOŘENÍ B:5 ml (1 lžička) Gíutasoíu (není nutný), 7,5 ml (1 1/2 lžičky) cukru, 10 ml (2 lžičky) sójové pasty, 200 ml hovězího vývaru, sůl podle chuti, 60 ml (4 lžíce) horkého oleje, 2,5 cm čerstvého kořene zázvoru, oloupaného a nakrájeného na tenké plátky, 2 jarní cibulky nakrájené na plátky OMÁČKA:15 ml (1 lžíce) kukuřičného škrobu, 30 ml (2 lžíce) vody nebo vývaru, 30 ml (2 lžíce) sezamových semen
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 25 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS