ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: hovězí maso, polévky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 11
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
hovězí maso (X)
Chod:
polévky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Gulášová polévka
200g hovězího masa bez kosti, 1 1/2 l vody, 100g cibule, 150 g brambor, 50g sádla, 15 g mleté papriky (podle chuti může být i mírně pálivá), 1 rajče (nebo 1 lžíce protlaku), 2 stroužky česneku, 40g hladké mouky, mletý pepř, majoránka, kmín, polévkové koření, petrželka, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Polévka s mletým masem
250g hovězího masa, 1 1/2 l vody, cibule, několik kuliček pepře, sůl, 20 g tuku, 30 g hladké mouky, 2 dl mléka, žloutek, pažitka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Polévka z hovězího masa a hrášku
30 dkg hovězího masa, 1 lžička oleje, 1 cibule, 300 g mraženého hrášku, 4 rajčata dle chuti:sůl a zelená petrželka, 1 lžička másla a mouky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Foto Boršč z Ukrajiny
800 g hovězího masa (ramínko, oháňka) , 200 g uzeného vepřového hrudí, , 1 malé bílé zelí , 4 mrkve , 2 cibule , 1 fenyklová bulva , 2 červené řepy , 1 konzerva rajského pyré ( 3 oloupané rajské), sůl, pepř, zakysaná smetana
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
5.
Foto Ukrajinský boršč
400-500 g hovězího masa, sůl, lžíce másla, 1 cibule, 1 mrkev, 0,5 petržele, 250 g zelí, 4 brambory, 1 bobkový list, 6 zrnek pepře, 200 g sterilované červené řepy, 3 rajčata nebo 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce octa, 4 stroužky česneku, petrželka, 4 lžíce kysané smetany
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 97 lidí
6.
Dršťkovka
1 stroužek česneku, 1 lžíčka soli, 1 lžička majoránky, 1 ks cibule, 2 lžičky kmínu, 1,5 l vody, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1 lžička mletého černého pepře, 1 lžička polévkového koření, 1 lžíce mleté pálivé papriky, 250 drštěk, 2 lžíce ceres softu
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 12 lidí
7.
Zelná polévka s houbami
Přední hovězí, cibule, kysané zelí, hrst sušených hub, pepř, sůl, kostičky brambor
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 10 lidí
8.
Polévka pana hostinského s červeným vínem
500 g hovězího masa, 100 g prorostlé slaniny, 200 g cibule, 2 lžíce oleje, 1/4 l červeného vína, 1/2 l masového vývaru, 1 stroužek česneku, 1 bobkový list, 1 lžička tymiánu, sůl, 200 g mrkve, 2 paprikové lusky, 4 lžíce nasekané petrželky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 9 lidí
9.
Gulášová polévka z hovězího masa z konzervy
1 konzerva hovězího masa ve vlastní šťávě, 1 větší cibule, špetka mouky, 3 větší syrové brambory, majoránka
  • 3.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.4 z 5, hodnotilo 24 lidí
10.
Foto Hovězí polévka se svítkem
500 g předního hovězího masa, 1/2 balíčku zmrazené kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer), 1 cibule, špetka pepře, sůl SVÍTEK:3 vejce, 3 lžíce polohrubé mouky, 1/2 lžičky soli, 2 lžíce nasekané petrželky, špetka muškátového květu, máslo
  • 3.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.9 z 5, hodnotilo 27 lidí
11.
Boršč moskevský
400 g kostí, 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřové plece, 2 l vody, 100 g šunky, 100 g párků, 200 g červené řepy, 30 g rajčatového protlaku, 100 g másla, 20 g hladké mouky, 200 g hlávkového zelí, 100 g mrkve, 100 g cibule, cukr, ocet , několik kuliček pepře, bobkový list, kysaná smetana
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 116 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS