ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: francouzská, vepřové maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 13
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
francouzská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vepřové maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Zapékané medailónky
500 g vepřové kýty, 250 g žampiónů, 2 lžičky rajského protlaku, 2 lžíce rostlinného oleje, 40 g másla, 1.25 dl smetany, sůl Omáčka Mornay:3 žloutky, 80 g másla, 1 lžička worcestrové omáčky, 100 g ementálu, 1/2 citrónu, 2 lžíce hladké mouky, 1/4 l mléka, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Vepřová pečeně s omáčkou Robert
1 kg vepřové kýty, 30 g másla, 2 lžíce rostlinného oleje, 4 cibule, sůl, 1/2 l bílého vína Omáčka Robert:1/4 l vývaru, tymián, bobkový list, 3 hřebíčky, 1 rovná lžíce hladké mouky, 10 g másla, 2 lžíce hořčice, mletý pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
3.
Foto Řízky a la Louis
4 vepřové řízky, 1.25 dl bílého vína, 30 g másla, 3 lžíce rostlinného oleje, 10 rajčat, 1 cibule, 1/4 l smetany, hladká mouka, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Foto Pečená vepřová kýta
750 g vepřové kýty, 50 g slaniny, 40 g másla, 2 cibule, 3 mrkve, 4 zrnka celého pepře, 4 zrnka jalovce, 3 zrnka nového koření, 2 lžíce hořčice, 1.25 dl smetany
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Vepřové nudličky s fazolkami
800 g vepřového masa z plece nebo z kýty, 750 g sterilovaných zelených fazolek, 4 cibule (nakrájené nadrobno), 4 lžíce oleje, 1 lžička sladké mleté papriky, 3 lžíce jemného kečupu, půl lžičky mletého kmínu, 2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř dle chuti, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Vepřové řízky á la Louis
500 g libových řízků, 125 ml litru bílého vína, 30 g másla, 3 lžíce oleje, pepř, 10 rajských jablíček, 1 menší cibule, špetka cukru, 250 ml husté smetany, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Vepřové plátky s broskvemi
4 vepřové plátky z kýty, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou, 4 plátky tvrdého sýra, 1 lžíce hladké mouky, 4 lžíce oleje, 1 lžíce másla, sladká mletá paprika, sůl, mletý pepř dle chuti, olej na vymazání plechu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Foto Plněné řízky
4 silnější vepřové řízky, sůl, citronová šťáva, 4 plátky šunky, 4 plátky sýra (eidam), 2 vejce, mouka a strouhanka na obalení, olej na smažení
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 9 lidí
9.
Vepřové kotlety na jablkách
6 vepřových kotlet o váze přibližně po 170 g, 6 jablek, 75 g másla, 1 citrón, sůl a pepř
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 43 lidí
10.
Vepřové kotlety na hořčici
4 kotlety, 300 g cibule, 1 lžíce rajčatového protlaku, 2 stroužky česneku, 1 lžíce hořčice, 2 lžíce oleje, tymián, bobkový list, sůl a pepř
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 30 lidí
11.
Vepřové kotlety po Dijonsku
4 kotlety, 1 lžíce sádla, 1 stroužek česneku, 1 svazeček koření, 1 lžíce mouky, 1 dl vody, sůl a pepř, 2 šalotky, 2 lžíce hořčice, 1 lžíce octa, 2 sladkokyselé okurky, estragon
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 38 lidí
12.
Turnedos na žampionech
6 bifteků po 160 g, 6 jemných plátků veky, 150 g másla, 400 g žampionů, sklenka vína typu madeira nebo portské, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 9 lidí
13.
Lovecké tournedos
4 bifteky o tloušťce asi 2 cm, 6 menších cibulí, 150 g žampionů, snítka tymiánu, 4 snítky petrželky, 4 lžíce oleje, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 7 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS