ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: vepřové maso, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 401
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vepřové maso (X)
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  
1.
Anglický vepřový řízek
4 plátky z vepřové kýty, sůl, 4 plátky šunky, 4 vařená vejce, 4 vejce, hladká mouka, strouhanka, olej na smažení
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Rychtářský řízek
4 kotlety, 3 stroučky česneku, 200g paprikového bůčku, 1 cibule, 150g šunky, 200g nivy, sůl, pepř, olej
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Řízky v majonéze
5 řízku (vepřová kýta, kotleta), 2 vejce, 10 dkg majonézy, sladká paprika, trošku pálivé papriky, 1 polévková lžíce sojové omáčky (případně magi), 1 vrchovatou lžíci solamylu
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
4.
Brněnský řízek
400g vepřové kýty, sůl, hladká mouka, vejce, mléko, strouhaná houska na obalování, 150g sádla, 20g másla, 120g šunky, 50g sterilovaného hrášku, 2 vejce
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Kotlety na medu
4 vepřové kotlety, 2 stroužky česneku, sůl, med, sójová omáčka, olej na smažení, solamyl na zahuštění
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Vepřová žebírka podle pražského uzenáře
600g žebírek, 100g šunky, 50g mozečku, 200g žampiónů, 2 vejce, 100g anglické slaniny, 80g másla, 50g cibule, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Zapečené obrácené řízky zase jinak
maso na řízky, vejce, strouhanka, olej, kečup, plnotučná hořčice, Podravka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Foto Vepřový bůček s kostí na roštu
750 g vepřového bůčku s kostí, olej na smažení Marináda:1/2 lžičky mletého zázvoru nebo malý kousek čerstvého, 2 stroužky česneku, 3 lžíce medu, 2 lžíce vodky, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce vinného octa, 1 lžička tabaska, 1 lžíce bramborové škrobové moučky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Foto Vepřové Chop Suey
300 g vepřového masa bez kostí (karé nebo kýta), 1/2 lžičky mletého zázvoru nebo malý kousek čerstvého, 2 naťové cibulky, 1 zelená paprika, 2 mrkve, 3 rajčata, 50 g fazolových lusků, 200 g květáku, 2 lžíce bramborové škrobové moučky, 1 lžíce sójové, omáčky, 1 lžíce bílého vína, 1 lžíce moučkového cukru, 5 lžic čistého masového vývaru, olej na smažení
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Foto Vepřová pečeně s paprikou
500 g vepřové pečeně bez kostí (karé, kýta), 1 cibule, 1 zelená paprika, 1 červená, paprika, olej na smažení Marináda:1 bílek, 3 lžíce bramborové škrobové moučky, 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce vodky Omáčka:1 lžíce bramborové škrobové moučky, 2 lžičky moučkového cukru, špetka soli, 3 lžíce vody
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Foto Sladkokyselá vepřová pečeně
500 g vepřové pečeně bez kostí, 1 lžička mletého zázvoru nebo střední kousek, čerstvého, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 zelené papriky, 1/2 červené papriky, 1 okurka nakrájená na plátky, 1 lžíce rajčatového protlaku, 100 g (kompotovaného) ananasu, 100 ml pomerančové šťávy, 1 lžíce bramborové škrobové moučky, 1 lžíce tekutého tmavého medu, sůl, mletý pepř, olej na smažení (větší množství) Marináda:1 bílek, 1 lžíce bílého vinného octa, 1 lžíce vody, 2 lžíce sójové omáčky, špetka soli
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Foto Zapékané medailónky
500 g vepřové kýty, 250 g žampiónů, 2 lžičky rajského protlaku, 2 lžíce rostlinného oleje, 40 g másla, 1.25 dl smetany, sůl Omáčka Mornay:3 žloutky, 80 g másla, 1 lžička worcestrové omáčky, 100 g ementálu, 1/2 citrónu, 2 lžíce hladké mouky, 1/4 l mléka, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Foto Vepřová pečeně s omáčkou Robert
1 kg vepřové kýty, 30 g másla, 2 lžíce rostlinného oleje, 4 cibule, sůl, 1/2 l bílého vína Omáčka Robert:1/4 l vývaru, tymián, bobkový list, 3 hřebíčky, 1 rovná lžíce hladké mouky, 10 g másla, 2 lžíce hořčice, mletý pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
14.
Foto Řízky a la Louis
4 vepřové řízky, 1.25 dl bílého vína, 30 g másla, 3 lžíce rostlinného oleje, 10 rajčat, 1 cibule, 1/4 l smetany, hladká mouka, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Foto Pečená vepřová kýta
750 g vepřové kýty, 50 g slaniny, 40 g másla, 2 cibule, 3 mrkve, 4 zrnka celého pepře, 4 zrnka jalovce, 3 zrnka nového koření, 2 lžíce hořčice, 1.25 dl smetany
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5 6 7 8 9 10  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS