ekucharka.cz > Recepty > Rizoto s vepřovými játry

Rizoto s vepřovými játry

Ingredience (na 4 porce):

  • 400 g vepřových jater
  • olej
  • 1 cibule
  • 1 zeleninová paprika
  • 1 rajče
  • 300 g rýže
  • zelená petrželová nať
  • mletý černý pepř
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (35 min):

  1. Odblaněná, studenou vodou opláchnutá játra nakrájíme na nudličky a na rozehřátém oleji opékáme 5 minut.
  2. Potom vyjmeme a ve vypečené šťávě osmažíme cibuli, přidáme na menší kousky nakrájené rajče a papriku a chvíli necháme osmahnout.
  3. Přidáme propláchnutou okapanou rýži, zalijeme 6dl vody, osolíme, opepříme, přikryjeme a při mírné teplotě vaříme 15 minut.
  4. Do uvařené rýže přidáme játra, posypeme nasekanou petrželovou natí a promícháme. Podáváme s čerstvou zeleninou.
5 z 5, hodnotilo 26 lidí
Autorem receptu je marketa

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS