ekucharka.cz > Recepty > Roláda z divočáka

Roláda z divočáka

Ingredience (na 4 porce):

  • 1 kg očištěné a odblaněné kýty z mladého masa
  • olej
  • 5 lžic másla
  • 5 vajec
  • 4 nožičky párků
  • 3 sterilované okurky
  • 2 cibule
  • podle potřeby hladké mouky
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (2 hod):

  1. Kýtu upravíme tak, aby z ní vznikl větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu odležet.
  2. Mezitím si usmažíme vejce.
  3. Vychladlá vejce navrstvíme na plát masa, přidáme párky, posypeme drobně nakrájenou cibulí a kyselou okurkou.
  4. Plát opatrně srolujeme a ovážeme motouzem.
  5. Potřeme olejem a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Podléváme vývarem a přeléváme vypečenou šťávou.
  6. Těsně před podáváním přelijeme roládu rozpuštěným máslem. Podáváme s bramborovou kaší.
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 42 lidí
Autorem receptu je judita

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS