ekucharka.cz > Recepty > Ruský nákyp

Ruský nákyp

Ingredience (na 4 porce):

  • 1/2 kg mletého (hovězí + vepřové)
  • 2 větší cibule
  • 1 sklenice kečupu (menší)
  • sůl
  • pepř
  • vejce
  • mléko
  • hranolky

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (35 min):

  1. Na teflonové pánvi orestujeme cibulku, přidáme mleté maso, olej nedávát, protože mleté je dosti tučné a pustí, osolíme, opepříme a dusíme (trochu podlít vodou, aby nebylo malo trupelnaté) doba dušení asi 20 min.
  2. Pak necháme vysmahnout, dle potřeby můžeme přebytečný olej slít. Přidáme malou lahev kečupu.
  3. V troubě bez oleje uděláme hranolky. Do zapékací misky (opět bez oleje) dáme hranolky, na hranolky navrstvíme masovou směs, zalijeme vejcem s mlékem a dáme zapéct.
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 23 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS