ekucharka.cz > Recepty > Rybí Eintopf

Rybí Eintopf

Ingredience (na 4 porce):

  • 600 g rybího masa z kapra, tresky nebo hejka
  • 250 g fazolových lusků
  • 400 g brambor
  • 250 g žampiónů
  • 1 cibule
  • 50 g tuku Linco
  • 4 lžíce bílého jogurtu
  • citrónová šťáva
  • saturejka
  • mletý pepř
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (50 min):

  1. Brambory nakrájíme na kostičky a promícháme je s cibulí nakrájenou na kolečka,žampióny nakrájenými na plátky a překrájenými fazolovými lusky. Vše osolíme, opepříme a okořeníme saturejkou.
  2. Hotovou směsí naplníme tukem vytřenou zapékací misku, povrch poklademe hoblinkami tuku a mírně podlijeme vodou. Přiklopíme a pečeme při teplotě 200°C asi 40 minut téměř doměkka. Mezitím rybí maso nakrájíme na kostky, rozložíme na zeleninu a ještě asi 15 minut pečeme. Pak vyjmeme z trouby,do pokrmu zamícháme jogurt a podáváme.
  • 2.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.1 z 5, hodnotilo 15 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS