ekucharka.cz > Recepty > Rybí filé dušené na červeném víně

Rybí filé dušené na červeném víně

Ingredience :

  • 700g rybího filé
  • 60g másla
  • 20 g hladké mouky
  • 1 cibule
  • 50g celeru
  • 50g mrkve
  • 1 dl červeného vína
  • několik kuliček pepře a nového koření
  • 1 bobkový list
  • sůl
  • mletý pepř
  • petrželka

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Rybí filé necháme trochu rozmrazit a nakrájíme je na stejnoměrné menší plátky, které osolíme a opepříme.
  2. Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, vložíme do malého množství vody, přidáme celé koření a krátce podusíme.
  3. Do změklé zeleniny přidáme část červeného vína, připravené rybí filé a dusíme doměkka.
  4. Dušené rybí filé vyjmeme, přidáme lžičku řídké máslové zásmažky a přilijeme trochu vody, zbývající víno, krátce povaříme a šťávu se zeleninou a kořením přeléváme přes porce ryby, které ozdobíme nadrobno rozsekanou petrželkou.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je feynman2nd

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS