ekucharka.cz > Recepty > Rybí filé v alobalu

Rybí filé v alobalu

Ingredience :

  • 800g rybího fileé (nebo jiné ryby)
  • 80g másla
  • 1 cibule
  • petrželka
  • citrón
  • sůl
  • hořčice

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Nakrájené rybí filé potřeme Ze všech stran bohatě směsí z másla, rozsekané cibulky a petrželky, citrónové šťávy, soli a hořčice.
  2. Připravenou rybu zabalíme pečlivě do alobalu tak, aby všechny spoje byly zahrnuty nahoru a obal dobře uzavřen. Rybu pečeme asi 30 minut.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je feynman2nd

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS