ekucharka.cz > Recepty > Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Ingredience (na 4 porce):

  • 500 g filé
  • 1 vejce
  • 1 lžíce strouhanky
  • 100 g tvarohu
  • 1 cibule
  • 6 lžic oleje
  • petrželka
  • sůl a pepř
  • hladká mouka na obalení

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (30 min):

  1. Filé opláchneme a povaříme v páře 10 - 15 minut.
  2. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, sůl, pepř, strouhanku a posekanou petrželku.
  3. Do směsi přidáme povařené filé a vše rozmixujeme.
  4. Z hotové směsi uděláme karbanátky, které obalíme v mouce.
  5. Na rozpáleném tuku smažíme dozlatova. Karbanátky podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem.
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 29 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS