ekucharka.cz > Recepty > Rybí polévka - sopa de pescado

Rybí polévka - sopa de pescado

Ingredience (na 4 porce):

  • 400 g rybího masa (více druhů)
  • 200 g plodů moře
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • 2 lžíce másla
  • 1 masox
  • 3 rajčata
  • 1 paprika
  • bílý pepř
  • 2 brambory

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (45 min):

  1. Rybí maso a plody moře omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme 1,5 litru vody, osolíme a uvaříme doměkka. Pak polévku přecedíme, vývar si zachytíme a z masa odstraníme kosti. Měkké rybí maso nakrájíme na kousky.
  2. Oloupanou cibuli rozkrájíme na kostičky a česnek ro-zetřeme s trochou soli. V hrnci rozpustíme máslo a cibuli s česnekem na něm osmahneme. Zalijeme rybím vývarem, popřípadě doplníme vodou, přidáme masox a přivedeme k varu.
  3. Z papriky odstraníme jadérka a brambory oloupeme. Rajčata, brambory i papriku nakrájíme na kousky, přidáme je do polévky a uvaříme doměkka.
  4. Hotovou polévku opepříme, osolíme a dáme do ní vařené rybí maso a plody moře. Rozdělíme ji na talíře a můžeme ozdobit čerstvými zelenými bylinkami. Jako příloha je vhodné bílé pečivo.
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 24 lidí
Autorem receptu je tomas

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS