ekucharka.cz > Recepty > Rybí ucha

Rybí ucha

Ingredience (na 4 porce):

  • 2 kg rybího masa
  • 2,5 l vody
  • 1 mrkev
  • 1 snítka celerové nati
  • 1 cibule
  • 1 pórek
  • 3 bobkové listy
  • 10 kuliček pepře
  • 1 lžička soli
  • 1 lžíce citrónové šťávy

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Zeleninu a koření dáme vaříme ve vodě 15 minut. Přidáme polovinu rybího masa a vaříme doměkka. Uvařené maso protřeme sítem nebo vykostíme a rozmixujeme. Znovu je přivedeme k varu. Zbylé rybí maso nakrájíme na plátky, přidáme do husté polévky a 15 minut prohříváme (těsně pod bodem varu). Nakonec ochutíme citrónovou šťávou.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS