ekucharka.cz > Recepty > Ryby po Španělsku

Ryby po Španělsku

Ingredience (na 4 porce):

  • 4 porce ryby (po 150 g)
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžíce najemno nakrájené petrželky
  • 3 prolisované stroužky česneku
  • 30 g opražených mandlových lupínků
  • 1 lžíce najemno nakrájené
  • šalotky nebo jarní cibulky
  • 1/2 lžičky mleté papriky
  • 1/2 lžičky najemno nastrouhané kůry z dobře omytého citronu
  • 180 ml (3/4 hrnku) rajčatového protlaku
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (30 min):

  1. Porce ryby vložíme do mělké zapékací mísy vytřené olejem. Ryby potřeme olejem.
  2. Petrželku, česnek, mandlové lupínky, nakrájené šalotky nebo jarní cibulky, papriku, citrónovou kůru, sůl a zbylý olej promícháme a směsí potřeme rybí maso.
  3. Ryby pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 10 minut. Potom je přelijeme rajčatovým protlakem a pečeme ještě 10 minut.
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 17 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS