ekucharka.cz > Recepty > Salát Montreux

Salát Montreux

Ingredience (na 4 porce):

  • 3 jablka
  • 1 celer
  • 2 plátky ananasu
  • 2 lžíce vlašských ořechů
  • 125 g majonézy
  • 4 lžíce jogurtu
  • 1 lžíce kečupu
  • citrónová šťáva
  • špetka cukru
  • sůl
  • paprika

NA OZDOBU:

  • listy hlávkového salátu
  • hroznové víno

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (10 min):

  1. Oloupaná, jádřinců zbavená jablka a uvařený malý celer nakrájíme i s ananasem na tenké nudličky. Přidáme nahrubo nakrájené ořechy. Majonézu utřeme s jogurtem dohladka, pak vmícháme kečup, citrónovou šťávu, okořeníme a promícháme s připravenými surovinami. Hotový salát upravíme na list hlávkového salátu a ozdobíme hroznovým vínem.
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 14 lidí
Autorem receptu je judita

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS