ekucharka.cz > Recepty > Salsa Verde

Salsa Verde

Ingredience :

  • 2 svazečky petržele s plochými listy
  • 4 dl šťovíku nebo špenátových listů
  • 6 marinovaných rajčat
  • 2 lžíce kaparů
  • 2 drcené stroužky česneku
  • 1.5 dl olivového oleje
  • 1 lžička citrónové šťávy

Postup přípravy :

  1. Všechny ingredience nejprve rozmixujeme bez oleje, poté pokračujeme v mixování a přidáme olej. Ochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem. Necháme odležet při pokojové teplotě.
  2. Omáčku Salsa Verde podáváme s vařenými masy, zeleninou či rybami.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Všechny obrázky:

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS