ekucharka.cz > Recepty > Skopové maso s fazolemi

Skopové maso s fazolemi

Ingredience (na 4 porce):

  • 1/2 kg skopového (hovězího) masa
  • sůl a pepř
  • 8 dkg másla
  • 40 dkg fazolí
  • 8 dkg cibule
  • 20 dkg rajčat
  • zelená petržel

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (1 hod 45 min):

  1. Fazole namočíme přes noc do vody. Očištěné a omyté maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a ve větším kastrole na 6 dkg másla osmažíme. K tomu přimícháme namočené fazole i s vodou a vaříme asi hodinu.
  2. Pak přidáme drobně nakrájenou cibuli, nakrájená rajčata, podle chuti přisolíme, přidáme koření a ještě 1/2 hodiny dusíme. Podle potřeby podlijeme vodou nebo vývarem. Na talíři posypeme zelenou petrželkou.
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 12 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS