ekucharka.cz > Recepty > Španělské kuře

Španělské kuře

Ingredience (na 4 porce):

  • 4 kuřecí prsa bez kůže a kostí
  • 4 lžíce oleje
  • 2 lžíce papriky
  • 1 lžička soli
  • 1 šálek šťávy z limetek
  • 1 velká cibule, nakrájejte na plátky
  • 1 červená paprika, nakrájejte na proužky
  • 1 trs petrželové nati
  • 1 jalapeňo paprika nebo feferonka, nakrájejte najemno

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (10 hod 25 min):

  1. Kuřecí prsa omyjte a osušte. Potřete je olejem, paprikou a solí. Dejte do misky. Do 3/4 připravené limetkové šťávy dejte nakrájenou pálivou papričku, ať je to cokoli a nalijte na kuře. Nechte marinovat přes noc.
  2. Dejte maso na předehřátý gril a za přimazávání marinádou pečte asi 15 minut až je to hotovo.
  3. Do hrnku dejte vodu, zbytek šťávy a 1/2 lžičky soli. V tom povařte cibuli asi 1 minutu. Zceďte.
  4. Na porce kuřat na talíři dejte cibuli a papriku, ozdobte petrželkou.
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 36 lidí
Autorem receptu je marketa

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS