ekucharka.cz > Recepty > Srbské rizoto

Srbské rizoto

Ingredience (na 4 porce):

  • 300 g vepřové plece
  • 40 g slaniny
  • 30 g másla
  • 250 g rýže
  • 1 cibule
  • 50 g tvrdého sýra
  • kečup
  • mletá paprika
  • pepř a sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (1 hod):

  1. Na vyškvařené slanině zpěníme drobně nakrájenou cibuli, maso nakrájíme na malé kousky a osmahneme na cibuli dozlatova.
  2. Pak zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme téměř doměkka.
  3. Přidáme vypranou spařenou rýži, osolíme, přilijeme horkou vodu, aby asi na dva prsty přesahovala rýži, přikryjeme pokličkou a v troubě dodusíme doměkka.
  4. Na talíři přeléváme kečupem a sypeme strouhaným sýrem.
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 31 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS