ekucharka.cz > Recepty > Šumavský kuba

Šumavský kuba

Ingredience (na 4 porce):

  • 200 g čerstvých nebo 50 g sušených hub
  • 300 g krup nebo trhaných krupek
  • 2 stroužky česneku
  • 80 g sádla
  • 20 g másla
  • sůl
  • mletý pepř
  • kmín
  • majoránka

Postup přípravy (50 min):

  1. Trhané krupky nebo kroupy propláchneme vařící vodou a^dáme do osolené vody s kmínem uvařit doměkka. Česnek utřeme se solí, s mletým pepřem, sádlem a majoránkou a vmícháme do uvařených okapaných krupek nebo krup. Čerstvé houby podusíme na troše tuku. Sušené houby dáme předem na několik hodin nabobtnat do trošky vody. Pak je vmícháme do připravené směsi. Pekáč vymažeme sádlem a směs do něj rozestřeme. Před dopečením přidáme na povrch kousky másla. Zapečeme dorůžova.
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 33 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Všechny obrázky:

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2018 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS