ekucharka.cz > Recepty > Švýcarský vepřový plátek

Švýcarský vepřový plátek

Ingredience :

  • 4 plátky masa
  • 100g žampiónů
  • 1 cibule
  • olej
  • 1 strouček česneku
  • 100g sýru Niva
  • 1 dl bílého vína
  • pepř
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a dáme do tepla.
  2. Do výpeku přidáme trochu oleje a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky žampiónů, chvilku podusíme, zalijeme vínem, uvedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek a rozdrobenou Nivu.
  3. Omáčku vymícháme dohladka. Maso dáme na talíře a zaléváme omáčkou.
5 z 5, hodnotilo 4 lidí
Autorem receptu je judita

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS