ekucharka.cz > Recepty > Tatarská ryba

Tatarská ryba

Ingredience (na 2 porce):

  • 600 g rybích filetu z jakýchkoliv ryb nebo rybí filé
  • stáva z ½ citronu
  • 15 g másla/margarinu
  • 100 g majonézy
  • 2 PL na jemné kosticky nakrájené sladkokyselé okurky
  • 2 PL nasekaného kerblíku
  • tuhý sníh z jednoho bílku,
  • sul
  • cayenský pepr

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (45 min):

  1. Vymažte plochý pekáček máslem/margarinem, vložte do nej rybí filety nebo filé. Pokapejte citronovou štávou, osolte a podělte na ně vločky másla/margarinu. Zakryjte alobalem a pečte v troubě vyhřáté na 225 stupňů 15–20 minut.
  2. Smíchejte majonézu s okurkou, kerblíkem a troškou cayenského pepře. Zamíchejte do směsi ušlehaný sníh. Podělte směs na horkou rybu a uhladte ji trochu.
  3. Dejte rybu zpátky do trouby a pečte dokud se směs nezvedne a není zlatově hnedá. To trvá asi 5 minut, ale i déle podle trouby.
  4. Tip: Namísto abyste připravovali směs na rybu, můžete použít koupenou remuládu. Výsledek ale není tak dobré.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS