ekucharka.cz > Recepty > Telecí kotletky s parmezánem

Telecí kotletky s parmezánem

Ingredience :

  • 5 telecích kotlet
  • 4 cibule (nakrájená nadrobno)
  • 3 lžíce másla
  • 200 ml bílého vína
  • 1 lžička sójové omáčky
  • sůl dle chuti
  • špetka mletého kmínu a mletého pepře
  • 4 lžíce nastrouhaného parmezánu
  • voda na podlití

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Kotlety omyjeme, vykostíme, naklepeme, osolíme, opepříme a okmínujeme. V hrnci na rozpuštěném másle kotlety prudce po obou stranách opečeme. Pak je vyjmeme a na zbylém másle zpěníme nakrájenou cibuli. Vložíme zpět kotlety, podlijeme vínem, mírně vodou a dusíme doměkka. Z měkkých kotlet necháme vydusit vodu, dochutíme sójovou omáčkou a dle chuti osolíme. Hotové kotlety posypeme strouhaným parmezánem.
  2. Podáváme se smaženými bramborovým hranolky.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS