ekucharka.cz > Recepty > Telecí plátky na sardelích

Telecí plátky na sardelích

Ingredience :

  • 600 g telecího masa z kýty (nakrájené na plátky)
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 100 g másla
  • 2 sardelky
  • 20 g másla
  • 1-2 lžíce sekané zelené petrželky
  • sůl dle chuti
  • voda na podlití

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Telecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme 100 g máslo, vložíme plátky masa a opečeme po každé straně 4 minuty. Vyjmeme, dáme do misky, šťávu vysmahneme a přidáme část sardelového másla, které jsme připravili utřením 20 g másla a 2 sardelí. Přidáme sekanou petrželku, promícháme a krátce povaříme. Nakonec dle chuti osolíme. Podáváme horké a na každý plátek položíme kousek sardelového másla.
  2. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS