ekucharka.cz > Recepty > Tuňákové rizoto

Tuňákové rizoto

Ingredience (na 2 porce):

  • 2 sáčky rýže á 125 g
  • 1 konzerva tuňáka v oleji-drť
  • 1 konzerva sterilizované kukuřice
  • 150g tvrdého sýra
  • sůl, kečup

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (20 min):

  1. Rýži uvaříme dle návodu. Smícháme jí s okapanou kukuřicí a tuňákovou drtí- i s olejem, rizoto není tak suché. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem. Skvěle se k tomu hodí kečup.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS