ekucharka.cz > Recepty > Tyrolská omeleta

Tyrolská omeleta

Ingredience (na 4 porce):

  • 500 g vařených brambor ve slupce
  • 200 g vařeného uzeného masa
  • 4 plátky anglické slaniny
  • 2 lžíce sádla
  • 3 vejce
  • svazek pažitky petrželka
  • kmín
  • mletý pepř a sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (25 min):

  1. Vařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Uzené maso a slaninu nakrájíme na kostičky, zprudka osmahneme na rozpáleném sádle a dáme stranou. Potom do sádla přidáme plátky brambor a opečeme z obou stran dokřupava. Opečené maso a slaninu zlehka vmícháme do brambor, okmínujeme, osolíme a opepříme podle chuti a přelijeme šlehanými vejci. Nemícháme a počkáme, až se vejce srazí. Nakonec posypeme nasekanou pažitkou, ozdobíme snítky petrželky a podáváme.
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 28 lidí
Autorem receptu je tomas

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS