ekucharka.cz
Úvod
Diskuze
Vložit recept
Kontakt
ekucharka.cz
>
Recepty
> Velikonoční kotouč z telecího masa
Velikonoční kotouč z telecího masa
Zobrazit názory (0)
Přidat vlastní názor
Tisk
Sdílet na Facebooku
Ingredience (na 4 porce):
1 kg telecí plece
100 g slaniny
100 g šunky
2 až 3 vejce
3 sterilované okurky nebo 3 lžíce sterilovaného hrášku
80 g másla
1 lžička hladké mouky
1 lžička másla na zahuštění
sůl
Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.
nahrát obrázek
Postup přípravy :
Telecí plec prokrojíme na plát, naklepeme, osolíme, postupně poklademe tenkými plátky slaniny, plátky šunky, míchanými vejci a plátky sterilovaných okurek nebo posypeme sterilovaným hráškem.
Navrch můžeme dát plátky uzeného masa, jazyka nebo jemného salámu. Plát masa zavineme, převážeme, vložíme na rozehřáté máslo a ze všech stran opečeme.
Pak mírně podlijeme a upečeme v troubě doměkka za častého přelévání vypečenou šťávou a mírného podlévání horkou vodou.
Měkký kotouč zbavíme nitě a nakrájíme na šikmé řezy.
Šťávu zahustíme kuličkou z hladké mouky a másla a povaříme.
Jednotlivé porce obkládáme vařenou nebo dušenou zeleninou a podáváme s opečenými brambory.
5/5 Hvězd.
1
2
3
4
5
5 z 5, hodnotilo 4 lidí
Autorem receptu je
Neznámý
Poslat recept mailem
Váš email:
email příjemce:
připojená zpráva:
Uživatel
Registrace
/
Ztracené heslo
Login:
Heslo:
přihlásit trvale
Novinky mailem
Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?
© 2003-2018
ekucharka.cz
Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama
|
Kontakt
|
RSS