ekucharka.cz > Recepty > Velikonoční nádivka bez masa

Velikonoční nádivka bez masa

Ingredience (na 4 porce):

  • 2 rohlíky, nebou housky (nejlépe den staré)
  • 1 cibulka
  • 15 dkg libovější anglické slaniny
  • 3 vejce
  • 2 stroužky česneku
  • 150 ml mléka
  • sůl
  • pepř
  • 3 lžíce pažitky, nebo spařené kopřivy
  • Sádlo na vymazání malého pekáčku

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (1 hod):

  1. Rohlíky nakrájíme na kousky cca 1×1 cm a polijeme rozšlehanými žloutky s mlékem. Necháme nasáknout, přidáme pažitku, trochu pepře, sůl a česnek. Na sádle zpěníme cibulku s nakrájenou slaninu. Přidáme k ostatnímu a promícháme. Do tuha ušleháme sníh a lehce ho vmícháme. Dáme do sádlem vymazané formy a pečeme v předehřáté troubě na 170 st. cca 25555–30 minut. Tahle dávka nám vystačí pro 4 menší jedlíky.
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 23 lidí
Autorem receptu je jogobella

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS