ekucharka.cz > Recepty > Vepřové kotlety Lisabon

Vepřové kotlety Lisabon

Ingredience (na 4 porce):

  • 4 kotlety
  • 1 lžíce krystalového cukru
  • 2 lžíce sádla
  • 1 nadrobno nakrájená cibule
  • 1 zelená paprika, nakrájejte na plátky
  • 1 citrón, nakrájejte na plátky
  • sůl a pepř
  • hladká mouka
  • voda

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (1 hod 15 min):

  1. V misce smícháme cukr se solí a pepřem a vzniklou směsí důkladně potřeme kotlety po obou stranách. Potom kotlety obalíme v mouce a krátce opečeme na rozpáleném sádle. Kotlety přendáme na talíř a držíme v teple.
  2. Do pánve přidáme cibuli a papriku a krátce podusíme. Vrátíme kotlety zpět na pánev, přidáme plátky citrónu a trochu vody (asi 1 cm vysoko). Přikryjeme pokličkou a dusíme na mírném plameni asi 1 hodinu. Pokud je potřeba, přidáme vodu.
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 55 lidí
Autorem receptu je michal

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS