ekucharka.cz > Recepty > Vepřové kotlety v majonéze

Vepřové kotlety v majonéze

Ingredience (na 4 porce):

  • 4 plátky vepřové kotlety
  • 4 velké cibule
  • 50 g tvrdého sýra
  • sůl

Na marinádu:

  • 250 ml majonézy
  • 1 lžička karí
  • 2 lžičky grilovacího koření
  • 3 lžičky kremžské hořčice

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Všechny suroviny na marinádu promícháme.
  2. Maso osolíme a lehce naklepeme. Plátky masa protáhneme marinádou, naskládáme do misky a zbytkem marinády zalijeme. Necháme v chladu uležet, nejlépe do druhého dne.
  3. Cibuli nahrubo nasekáme. Tři cibule rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme maso obalené marinádou a posypeme je zbývající cibulí. Přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 50 minutách posypeme maso nastrouhaným sýrem a ještě dalších 20 minut pečeme. Na posledních 10 minut můžeme pekáč odkrýt.
  4. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami a zeleninovou oblohou nebo salátem.
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
Autorem receptu je gallischek

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS