ekucharka.cz > Recepty > Vepřové maso s fazolkami II.

Vepřové maso s fazolkami II.

Ingredience :

  • 1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě
  • 1 konzerva sterilovaných fazolek
  • 1 cibule
  • 30g hladké mouky

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Na tuku z konzervy osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme mouku a připravíme světlou zásmažku, kterou zředíme nálevem ze sterilovaných fazolek a dobře povaříme.
  2. Do omáčky přidáme na kousky nakrájené maso a na menší kousky překrájené fazolky a dobře prohřejeme. Podáváme s brambory nebo s chlebem.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je feynman2nd

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS