ekucharka.cz > Recepty > Vepřový paprikáš

Vepřový paprikáš

Ingredience (na 4 porce):

  • 500 g libového vepřového masa
  • 2 lžíce oleje
  • 1 menší cibule
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • 1 zelený paprikový lusk
  • 2 rajčata
  • 0,2 l smetany
  • 1 lžíce polohrubé mouky
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (30 min):

  1. Cibuli jemně nakrájíme a osmažíme na oleji dorůžova, krátce v ní zamícháme papriku a přidáme na kostky nakrájené maso. Dusíme zvolna a podléváme vždy, když se tuk odděluje od šťávy. Po 30 minutách přidáme na nudličky nakrájený očištěný paprikový lusk a spařená oloupaná nakrájená rajčata. Když je maso měkké, zahustíme šťávu smetanou rozmíchanou s moukou a dobře povaříme. Podáváme s noky nebo těstovinami.
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 48 lidí
Autorem receptu je tomas

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS