ekucharka.cz > Recepty > Vepřový steak zgöcsej

Vepřový steak zgöcsej

Ingredience (na 4 porce):

  • 600g vepřové kýty
  • 20g soli
  • 3g mletého pepře
  • 0,5 dl oleje
  • 120g cibule
  • 100g paprikových lusků
  • 150g zelených fazolek
  • 30g petrželky
  • 2 dl červeného vína
  • 120g hub

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Čtyři stejně velké řízky lehce naklepat, osolit, opepřit. V pánvi rozehřát olej a řízky z obou stran 1 minutu opéci, pak odebrat z pánve a odložit na talíř.
  2. Ve stejném oleji podusit drobně nakrájenou cibuli, na kostičky pokrájenou papriku a na 2-3 cm velké kousky nakrájené fazolky. Ochutit solí, mletým pepřem a drobně posekanou petrželkou.
  3. Vzniklým ragú polít řízky, přidat trochu suchého červeného vína a maso pod pokličkou dodusit. K téměř měkkému masu přidat pokrájené houby.
  4. Při servírování navršit ragú na řízky a jako přílohu podávat vaječné noky.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je judita

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS