ekucharka.cz > Recepty > Vinné klobásy s ananasovým zelím

Vinné klobásy s ananasovým zelím

Ingredience (na 3 porce):

  • 600 g vinné klobásy
  • hladká mouka na obalení
  • 1 malý ananas
  • 600 g kysaného červeného zelí
  • olej na smažení
  • 80 g másla
  • 1 lžíce cukru
  • 1 oloupaná cibule
  • 2 lžičky kmínu
  • cukr na dochucení

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Omytou a osušenou vinnou klobásu rozdělíme na 4 části. Každý kousek klobásky svineme a upevníme špejlí. Vzniklé "šneky" obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji na pánvi po obou stranách zvolna opečeme.
  2. Ananas očistíme, zbavíme tvrdého středu a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a necháme na něm zkaramelizovat cukr. Přidáme ananas a opečeme ho.
  3. V kastrolu rozehřejeme zbylé máslo a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme zelí, které posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a pod pokličkou asi 20 minut podusíme. Když změkne, přimícháme ananas. Dochutíme solí a cukrem.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS