ekucharka.cz > Recepty > Zajíc s rozinkami po prilepsku

Zajíc s rozinkami po prilepsku

Ingredience (na 4 porce):

  • 1 zajíc
  • olej
  • 2 dl bílého vína
  • 50 g rozinek
  • pepř celý
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (50 min):

  1. Odleželého zajíce odblaníme, nakrájíme na menší kousky a několikrát jej přelijeme vařící vodou. Pak kousky zajíce vyjmeme z vody, osušíme a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme ze všech stran, osolíme a přidáme několik zrnek pepře, přikryjeme a dusíme pod pokličkou. Když se vydusí šťáva, přilijeme víno a přisypeme spařené rozinky. Necháme na mírném ohni dodusit do měkká. Podáváme s rýží.
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 31 lidí
Autorem receptu je tomas

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS