ekucharka.cz > Recepty > Zapečené fazolky

Zapečené fazolky

Ingredience (na 4 porce):

  • Zapečené fazolkové lusky s bílým jogurtem, šunkou (slaninou) a mozzarellou
  • 500 g čerstvých nebo mražených fazolkových lusků
  • 180 ml bílého jogurtu
  • 2 vejce
  • 1 dl mléka
  • 200 g dušené šunky
  • 150 g mozzarelly
  • sůl, pepř
  • muškátový oříšek, koření podle chuti (provensálské koření nebo jiné bylinky, drcený kmín)
  • tuk na vymazání formy

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Fazolky očistěte, odkrájejte z nich dřevnaté stopky a přibližně 2 minuty je povařte v lehce osolené vodě. Šunku nakrájejte na malé kousky, mozzarellu nastrouhejte nahrubo a smíchejte s vajíčky, jogurtem, mlékem, kořením a povařenými fazolkami. Směs nalijte do vymazané zapékací misky a vše vložte do trouby vyhřáté na 190 stupňů Celsia. Pečte asi 35 minut dozlatova.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je MajkyH

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS