ekucharka.cz > Recepty > Zeleninová roláda s želatinou

Zeleninová roláda s želatinou

Ingredience (na 6 porcí):

  • 1/2 l vody
  • sterilovaná zelenina - kunovjanka, moravanka a pod.
  • tatarská omáčka - nebo zakysaný smetana
  • měkký salám
  • okurek
  • vejce - vařené na tvrdo
  • želatina
  • sůl
  • pepř - dle chut

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (30 min):

  1. Želatinu dáme rozpustit do 1/2 l vody, kde přidáme i vodu se zeleniny, nevaříme!.
  2. Uvaříme si vajíčka. Salám nakrájíme na drobno. Všechny suroviny dáme do mísy, promícháme, zalejeme želatinou. Já osobně dávám do kelímku, který je průsvitný i plátek salámu vložím 1/4 vař. vejce a udělám vějířek -okurky, pěkně to vypadá. Zadělám celofánek-aby mi to neoschlo a pak si každý bere kelímky, kolis sní.
  3. Můžeme dát i do srnčího jhřbetu a pak krájíme kousky.
1 z 5, hodnotilo 1 lidí
Autorem receptu je Mariana

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS