ekucharka.cz > Recepty > Živáňská pečeně

Živáňská pečeně

Ingredience (na 4 porce):

  • 300 g svíčkové
  • 300 g vepřové kýty
  • 300 g skopové kýty
  • sůl
  • 6 bobkových listů
  • 1 lžíce podrcených jalovčinek
  • 1/2 lžičky zrnek nového koření
  • 1 lžička celého pepře
  • 400 ml červeného vína
  • 3 cibule
  • 150 g tlustého od šunky

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Maso nakrájíme na větší plátky, osolíme a naložíme do kameninového hrnce s bobkovým listem, jalovčinkami, novým kořením a pepřem, zalijeme vínem a necháme přes noc marinovat.
  2. Druhý den navlékneme střídavě maso s plátky cibule a tlustého od šunky na rožeň, potřeme olejem a zabalíme do alobalu.
  3. Pečeme na mírném ohni asi 1,5 hodiny. Pak alobal odstraníme a ještě krátce zapečeme. Podáváme s chlebem.
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 28 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS