Kedlubna s vejcem
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve si nakrájíme kedlubnu. Kedlubnu oloupejte a rozkrojte na půlku a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Poté z plátků nakrájejte co nejtenčí nudličky.
2.
Na pánvi rozpalte olej, osmahněte nakrájenou cibuli. Přidejte nakrájenou kedlubnu a za stálého míchání restujte doměkka. Osolte dle chuti.
3.
Až bude kedlubna měkká, přimíchejte vejce.
4.
Až budou vejce hotová, přidejte koriandr, jarní cibulku a odstavte. Dochuťte pepřem a podávejte s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 25 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Snuttig&Nici |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 13 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
233.47 kcal |
Protein |
8.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.40 g
4.93 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.98 g
3.27 g
|
Reklama
Reklama