Kešu sýr s kousky sušených rajčat
- Přidat foto
-
Reklama
Milujete oříšky tak moc, že byste je mohli jíst ke každému jídlu, nebo klidně i místo jídla? V tom případě musíte vyzkoušet kešu sýr.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kešu oříšky rozmixujeme společně s vodou na hladký krém. Pokud máte výkonný mixér, rozmixujete i bez vody.
2.
Připravíme si misku, čistou utěrku a sítko. Na misku položíme sítko, do sítka rozprostřeme utěrku a do ní přelijeme krémovou hmotu. Cca 30 minut necháme odkapávat, sýr se tak zbaví veškeré přebytečné vody.
3.
Bochánek vyndáme z tkaniny, přesuneme jej do misky, smícháme s prolisovaným česnekem a rajčaty.
4.
Krém přendáme do pečící formy a dáme do lednice na 12 hodin odpočinout.
5.
Pečeme cca 40 minut na 200°C, dokud nemá sýr zlatavou barvu a tenkou kůrku.
6.
Tip: Krémová hmota se nemusí péct a lze využít i jako pomazánku.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 13 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 45 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
410.06 kcal |
Protein |
14.58 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
26.09 g
10.90 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.07 g
5.14 g
|
Reklama
Reklama