Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Ve velké pánvi osmahněte slaninu do křupava. Poté přendejte do pomalého hrnce. Na vysmaženém tuku orestujte osolené a opepřené hovězí maso (několik minut) a přendejte do pomalého hrnce. Maso klidně rozdělte na více částí, aby se dobře osmahnulo.
2.
Do pánve po masu vlijte červené víno a nechte odpařit alkohol (několik minut). Poté přilijte vývar, protlak, sojovou omáčku a hladkou mouku rozkvedlanou ve vodě. Chvíli povařte a přilijte také do pomalého hrnce.
3.
Nakonec do pomalého hrnce přidejte mrkev, žampiony, česnek, brambory a tymián. Dobře promíchejte a nechte na vysokou teplotu dusit 6-8 hodin (8-10 na nízkou), dokud nebude maso měkké.
4.
Můžete podávat například s bramborovou kaší.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 9 hod celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 73 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
566.90 kcal |
Protein |
57.15 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
26.31 g
5.60 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.96 g
13.85 g
|
Reklama
Reklama