Pohanka s houbami a sójovým masem
- Přidat foto
-
Reklama
Vyzkoušejte pohanku, která je velmi zdravá. Obsahuje vitamíny a spoustu minerálních látek, ale především rutin, který příznivě působí na cévní stěny.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Sójové kostky dáme do vyššího hrnce, zalijeme vroucí vodou a přidáme 2 lžíce sójové omáčky. Vaříme do změknutí, cca 20 min.
2.
Pohanku propláchneme osolíme a uvaříme dle návodu na obalu.
3.
Cibuli oloupeme, nakrájíme a nakrájíme na jemno. Očištěné houby a cuketu nakrájíme na plátky.
4.
V pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli a po chvíli nakrájené houby. Zlehka osolíme a 10 minut podusíme. Přidáme cuketu a dusíme další 3 minuty.
5.
Hotovou pohanku slijeme, přisypeme do pánve s houbami a dobře promícháme.
6.
Sójové maso slijeme, vymačkáme přebytečnou vodu a přidáme k pohance. Servírujeme posypané drobně nakrájenou cibulovou natí.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
327.54 kcal |
Protein |
20.74 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
39.14 g
5.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.96 g
1.37 g
|
Reklama
Reklama