Salát z červené řepy se slunečnicovými semínky

Je velká škoda, že nevyužíváme v naší kuchyni červenou řepu více. Červená řepa je bohatá na vitamíny a při správné přípravě je to i velmi chutná zelenina. Do jídelníčku bychom ji měli zařazovat co nejčastěji, nejen v podzimních a zimních měsících, kdy se objevuje na pultech obchodů.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nastrouháme na hrubém struhadle uvařenou červenou řepu. Je možné zakoupit řepu předvařenou, pokud koupíte syrovou, alespoň jednu hodinu povařte a oloupejte.
2.
Přidáme jablečný ocet, bílý jogurt, sůl a promícháme.
3.
Přisypeme semínka loupané slunečnice, promícháme a naskládáme do misek. Před podáváním dozdobíme slunečnicovými semínky.

Od: Iva V, 17.1.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
99.07 kcal
Protein
3.71 g
Sacharidy
z toho cukr
7.36 g
6.52 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.26 g
0.74 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama