Salát z červené řepy se slunečnicovými semínky
- Přidat foto
-
Reklama
Je velká škoda, že nevyužíváme v naší kuchyni červenou řepu více. Červená řepa je bohatá na vitamíny a při správné přípravě je to i velmi chutná zelenina. Do jídelníčku bychom ji měli zařazovat co nejčastěji, nejen v podzimních a zimních měsících, kdy se objevuje na pultech obchodů.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nastrouháme na hrubém struhadle uvařenou červenou řepu. Je možné zakoupit řepu předvařenou, pokud koupíte syrovou, alespoň jednu hodinu povařte a oloupejte.
2.
Přidáme jablečný ocet, bílý jogurt, sůl a promícháme.
3.
Přisypeme semínka loupané slunečnice, promícháme a naskládáme do misek. Před podáváním dozdobíme slunečnicovými semínky.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
99.07 kcal |
Protein |
3.71 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.36 g
6.52 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.26 g
0.74 g
|
Reklama
Reklama