Kuřecí prsa v medové marinádě
- Přidat foto
-
Reklama
Pečená kuřecí prsa bývají často suchá. Zde přicházejí na řadu nejrůznější marinády. Netradiční marinádu s lehce nasládlou chutí si můžete připravit z medu a hořčice. Recept je na přípravu velmi rychlý, zkuste experiment s medem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V uzavíratelné míse smíchejte obě hořčice, med a prolisovaný česnek.
2.
Kuřecí prsa rozkrojte na tenčí plátky. Plátky ponořte do marinády tak, aby byly zcela potopeny. Mísu uzavřete a nechte několik hodin v chladu, nejlépe přes noc.
3.
Přichystejte si zapékací mísu, kuřecí plátky i s celou marinádou přelijte do zapékací mísy. Vložte do rozehřáté trouby a pečte na 180 °C jednu hodinu. Po hodině odklopte víko a 15 minut dopékejte. Marináda zezlátne.
4.
Podáváme s přílohou z brambor nebo gratinovanou zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 25 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
235.67 kcal |
Protein |
30.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.99 g
8.73 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.88 g
0.73 g
|
Reklama
Reklama