Tuňáková pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Tuňák je pro přípravu pomazánek výborný. Je lahodný a s lehce slanou chutí. Pomazánka se hodí na chléb i na ostatní pečivo. Na nakrájené bagetě bude i skvělou chuťovkou pro vaše hosty.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Otevřenou konzervu dáme celou do mísy. Na pomazánku zpracujeme tuňáka i šťávu.
2.
Přidáme změklé máslo, tradiční pomazánkové, sůl, pepř a citrónovou šťávu.
3.
Nadrobno nakrájíme cibuli a nasypeme do směsi.
4.
Šleháme mixérem do hladka, delší šlehání znamená nadýchanější směs. Dáme do lednice vychladit a natíráme na pečivo.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 5 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
353.16 kcal |
Protein |
9.07 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.09 g
3.68 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
32.01 g
20.86 g
|
Reklama
Reklama