Bramboračka
- Přidat foto
-
Reklama
Stará dobrá bramboračka 🙂
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na oleji osmahneme do zlatova cibulku, přidáme na kousky nakrájenou mrkev a chvilku smažíme. Podlijeme vodou, přidáme houby, brambory, sůl a pepř, vodu a vaříme.
2.
Ke konci dochutíme česnekem a přidáme bylinky. Pokud chceme mít polévku hutnější, extra v malé pánvičce si uděláme jíšku (na trošce oleje necháme zezlátnout lžíci polohrubé mouky) a pak přidáme do polévky.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 35 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 36 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
463.09 kcal |
Protein |
14.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
89.65 g
8.70 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.92 g
0.20 g
|
Reklama
Reklama