Budapešťská pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
I když budapešťskou pomazánku můžete koupit v každém obchodě, rozhodně stojí za to, připravit si čas od času domácí variantu. Domácí budapešťská pomazánka bude skvělá na chuťovky pro vaše hosty.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Máslo nakrájíme do mísy na kostičky, necháme úplně změknout. Přisypeme sůl a sladkou papriku.
2.
Přidáme tvaroh a dlouze šleháme.
3.
Nakrájíme cibuli na kostičky, nakrájíme i sterilovanou kapii. Drobné kostičky přidáme do prošlehané směsi a promícháme vařečkou. Dáme vychladit a mažeme na pečivo.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
137.48 kcal |
Protein |
4.43 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.19 g
1.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.95 g
7.54 g
|
Reklama
Reklama