Kuřecí prsa na másle s fazolkami
- Přidat foto
-
Reklama
Chutná rychlovka, když zrovna nemáte čas trávit hodiny v kuchyni. Kuřecí prsa budou hezky šťavnatá a provoněná provensálským kořením. Nejlépe chutnají s hranolky nebo opékanými bramborami.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Předehřejeme si troubu. Z kuřecího prsa odkrojíme spodní část, která nedrží u masa. Jinak nekrájíme. Osolíme a po obou stranách posypeme provensálským kořením. Necháme alespoň 5 minut v pokojové teplotě.
2.
Na pánvi rozehřejeme máslo, kuřecí prsa opečeme z každé strany asi 3 minuty.
3.
Přendáme na malý pekáč a vložíme do trouby rozehřáté na 180 °C. Necháme asi 7 minut dopéct.
4.
Na výpek na pánvi dáme fazolové lusky, můžeme i zmrazené a pomalu restujeme. Koření s máslem je krásně provoní.
5.
Vytáhneme z trouby kuřecí prsa, přelejeme výpekem z pánve, přidáme fazolky a přílohu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 44 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
385.45 kcal |
Protein |
35.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.75 g
3.15 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.62 g
13.78 g
|
Reklama
Reklama