Dýňové rösti s bylinkovým dipem
- Přidat foto
-
Reklama
Dýni můžete upravit různými způsoby. Vyzkoušejte tyto výborné placičky zjemněné bylinkovou zálivkou. Jistě budou chutnat i dětem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Umytou dýni oloupeme a nastrouháme nahrubo. Vejce rozšleháme se solí, pepřem, špetkou muškátového oříšku a promícháme s nastrouhanou dýní.
2.
Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje. Dýňovou směs rozprostřeme na pánev a smažíme po obou stranách dozlatova.
3.
Zakysanou smetanu promícháme s jemně nasekanými bylinkami, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem. Dle chuti osolíme a opepříme. Podáváme dohromady s dýňovými rösti.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 25 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 42 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
565.21 kcal |
Protein |
17.06 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
24.40 g
19.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
43.32 g
14.86 g
|
Reklama
Reklama