Zelný předkrm s uzeným a opékaným bramborem
- Přidat foto
-
Reklama
Předkrm má jeden jediný úkol. Vzbudit chuť na hlavní jídlo. Podráždit chuťové buňky umí předkrm ze sladkého zelí dokonale. Možná budete chtít vynechat hlavní jídlo a jít si ještě přidat.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na pánev dáme na rozehřáté sádlo (polovina, 2 lžíce) opékat nakrájenou cibulku, mezitím nakrájíme na drobné kostičky uzené maso.
2.
Maso přidáme k cibulce a asi 5 minut restujeme. Poté přidáme sladké bílé zelí, prohřejeme, promícháme a dáme z pánve.
3.
Druhou polovinu sádla rozehřejeme, na tenké plátky nakrájíme vařený brambor a opečeme z obou stran. Po opečení dáme na stranu pánve a vrátíme zelí s uzeným masem. Krátce prohřejeme, abychom podávali vše teplé.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 9 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
288.21 kcal |
Protein |
9.20 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
28.38 g
2.90 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.98 g
5.32 g
|
Reklama
Reklama